CDK Global

Asiakkuuden hallinta

Nykyisillä autonostajilla on internetin, älypuhelinten ja sosiaalisen median ansiosta enemmän tietoa ja valinnanvaraa kuin koskaan aiemmin. Kuluttajat istuvat nyt ohjaajan paikalla ja määräävät kaupankäynnin suunnan uuden tekniikan suomien mahdollisuuksien avulla.

Jo ennen saapumista liikkeeseen, he ottavat selvää eri automalleista, hinnoista ja yrityksestä. Auton tai huollon osto ei ole enää suoraviivaista, vaan asiakkaan keräämät tiedot ja vaihtoehtojen arviointi saattavat aiheuttaa yllättäviä tilanteita.

Ei riitä, että keskityt hankkimaan uusia asiakkaita - sinun on tehtävä parhaasi myös säilyttääksesi nykyiset asiakkaasi. Autoliike, joka vain kiittää ja hyvästelee asiakkaansa, todennäköisesti luovuttaa asiakkaan kilpailijan syliin kun seuraava tarve ilmenee.

Nyt jos koskaan on tärkeää pitää asiakassuhdetta yllä. Nykypäivänä myynti ja jälkimarkkinointi limittyvät toisiinsa. Enää ei riitä, että asiakas toivotetaan tervetulleeksi takaisin muutaman vuoden välein, vaan asiakkaihin on oltava yhteydessä säännöllisesti. Näin voidaan luoda jopa elinikäisiä asiakassuhteita.

Oheisessa kaaviossa on yksityiskohtaiset ohjeet siihen, miten voit tarjota erinomaista asiakaspalvelua asiakkaallesi asiakkuuden eri vaiheissa.

Diagram not show. Please use a modern up-to-date browser to see this content.


Monta mutkaa matkassa

Nykyisin autonostaja istuu ohjaajan paikalla. Hänellä on enemmän tietoa ja odotuksia, ja hän myös jakaa tietoa muille enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Onneksi myös autoliikkeillä on myös käytettävissä uusia työkaluja ja keinoja, joilla voi palvella asiakkaita tehokkaammin ja pitää heidät tyytyväisinä. Asiakkaat tavoittaa nykyään verkossa ja sekä sähköposti- että tekstiviesteillä perinteisten kanavien ohella.

Ja mikä parasta: tyytyväisillä asiakkailla on nykyisin käytettävissään aivan uudenlainen foorumi omille mielipiteilleen. Jos tarjoat heille viiden tähden kokemuksen, vastapalvelukseksi he eivät pelkästään tule itse uudelleen vaan tuovat todennäköisesti mukanaan muitakin.


Katso, kuinka AutoMaster voi auttaa liikettäsi

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita