CDK Global
Mobiilimekaanikko


 
 
 Kun aika on rahaa, on korjaamolla ja varaosaosastolla keskityttävä olennaiseen. Työntekijöiden siirtyminen paikasta toiseen tai tulosteiden tulostaminen ja noutaminen voi viedä yllättävän paljon tehokasta työaikaa. Myös reaaliaikaisten leimausten teko edellyttää toistuvaa leimauskoneelle kävelyä.

Mobiilimekaanikko vapauttaa työntekijät paikkaan sidotuista tulostimista ja työasemista. Osa tiedoista, jotka ennen edellyttivät paperille tulostamista, on nyt luettavissa suoraan mobiilityökalun näytöltä.

Leimaus ei ole enää sidottu paikallaan oleviin leimaustyöasemiin vaan asentaja voi leimata työnsä sieltä, missä työnsä tekee. Lisätyöt voidaan kirjata työmääräykselle suoraan korjaamohallista käyttämällä mobiilityökalun huollon tarkistuslistoja.


Miksi Mobiilimekaanikko?

 • Tehokkaampi työskentely:

  Ei enää laatikkokaupalla tulosteita tai vaeltelua ympäri korjaamoa, vaan reaaliaikainen tieto mukana minne ikinä liikutkin.
 • Entistä parempi kommunikointi:

  Kun viestintä hoidetaan päätelaitteiden välityksellä, tallentuu kommunikointi järjestelmään ja siihen voidaan palata tarvittaessa.
 • Reaaliaikainen yhteys AutoMasteriin:

  Käyttäjä voi nähdä AutoMasteriin syötetyt tiedot mobiililaitteen näytöltä ja mobiililaitteen kautta syötetyt tiedot ovat käytössä AutoMasterissa.

 • Helppokäyttöinen:

  Selkeä aloitusvalikko, josta jokainen työntekijä löytää helposti tarvitsemansa toiminnot. Selkeästi etenevät työnkulut ohjaavat käyttäjää tekemään tarvittavat toimenpiteet.
 • Yhteensopivuus:

  Toimii millä tahansa tablet-laitteella, kuten iPadissa ja Android-laitteissa.


Asentajan työnkulku & Viestintä