CDK Global

Korjaamo

Marketing

Hyvin tuottava jälkimarkkinointi on nykyisin avainasemassa kaikilla menestyvillä jälleenmyyjillä. AutoMaster on suunniteltu varmistamaan autoliikkeiden korjaamon tehokkuus, turvaamaan uusien työtilausten hankkiminen sekä lisäämään varaosamyyntiä. Päätöksenteon tueksi on tarjolla ajantasaista tietoa eri osa-alueiden suoritustasosta, jolloin jälkimarkkinoinnin toimenpiteet pysyvät yrityksen johdon hallinnassa.


CDK Global

Tuottavampi korjaamo

Käyttämällä AutoMasteria töiden organisointiin voit maksimoida korjaamon kapasiteetin ja tuottavuuden. Ajan varaaminen on helppoa ja yksinkertaista graafisen ajanvarauskalenterin kautta. Värikoodauksen avulla näet helposti saapumatta jääneet asiakkaat, viivästyneet työt ja huollon etenemisen. Huollon valmistuttua järjestelmä lähettää automaattisen tekstiviestin asiakkaalle, jotta tämä voi tulla noutamaan ajoneuvonsa.


CDK Global

Kapasiteetin maksimointi

Ennakkoon syötettyjen työvuorolistojen sekä asentajien taitoalueiden avulla voit optimoida korjaamon kapasiteetin helposti ja nopeasti. Lomien ja poissaolojen seurantajärjestelmän avulla vältät korjaamon ylikuormittamisen. Raporteilla voit seurata helposti kannattavuutta ja työvoimakustannuksia asentaja-, ryhmä- tai toimipistetasolla ja nähdä, kuinka kapasiteetin hyödyntäminen on realisoitunut.


CDK Global

Asentajien ajankäytön hallinta

Hyödynnä tiimiäsi mahdollisimman tehokkaasti: valvo ja hallinnoi huoltotilauksia, asentajien työmäärää sekä käyttämätöntä kapasiteettia. AutoMasterin avulla saat selkeän näkyvyyden pidemmän aikavälin muutoksista sekä täyden kontrollin ja reaaliaikaisen näkyvyyden päivittäiseen toimintaan. Vapauta asentajat turhista, aikaa vievistä siirtymistä ja ota käyttöön Mobiilimekaanikko jonka avulla asentajat voivat leimata ja saada kaikki oman työnsä kannalta oleelliset tiedot järjestelmästä missä tahansa he ovatkin.


CDK Global

Lisämyyntiä mobiilityökalun avulla

Tablet-laitteelta käytettävät mobiilityökalut auttavat parantamaan korjaamon palvelua sekä mahdollistavat lisämyynnin. Kannettavan laitteen avulla työntekijä voi siirtyä pois palvelutiskiltä ja tervehtiä asiakkaita heidän saapuessaan. Myös mekaanikot voivat liikkua vapaasti korjaamolla eivätkä ole sidottuja tulostimiin tai työasemiin. Kaikki tabletilla syötetty tieto tallentuu automaattisesti AutoMasteriin. Mobiilityökaluilla parannat asiakkaasi ostokokemusta kohtelemalla heitä kuin VIP-vieraita


Mobiilimekaanikko

Mobiilimekaanikko vapauttaa työntekijät paikkaan sidotuista tulostimista ja työasemista. Kun kaikki oleellinen tieto liikkuu mukana tabletilla tai muulla kannettavalla laitteella, tarve liikkua paikasta toiseen vähenee murto-osaan entisestä.


Mobiilimekaanikko

Huoltoneuvoja –mobiilisovellus

Huoltoneuvojan avulla voi tarjota asiakkaille joustavaa ja henkilökohtaista palvelua. Huoltoneuvoja auttaa myös hyödyntämään lisämyyntimahdollisuuksia tulotarkastuksen yhteydessä.Huoltoneuvoja

eHuolto

eHuollon avulla asiakkaat voivat itse tehdä verkossa varauksia ajoneuvonsa huoltoa ja korjausta varten. Näin he voivat varata autolleen huollon juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii. Samalla liikkeesi työntekijöille vapautuu aikaa muihin tehtäviin, kun heidän ei tarvitse hoitaa huoltovarauksia puhelimitse.


eHuolto

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita