CDK Global

IT-ratkaisut

Cloud Hosting

Pilvipalvelu (ASP)

CDK Globalin tarjoaman pilvipalvelun ansiosta voit siirtää kaikki AutoMaster-järjestelmään liittyvät tietotekniikkahuolet ja -ongelmat CDK Globalille. Näin säästät arvokasta aikaa liiketoimintasi hoitamiseen. Yrityksesi CDK Global -sovellukset, kuten AutoMaster, ovat aina käyttövalmiina ASP-konesalimme kautta.

Lisätietoja


CDK Global

CDK SMS

CDK SMS:llä voi lähettää ja vastaanottaa useita tekstiviestejä samanaikaisesti suoraan AutoMaster-järjestelmästä. Se on tehokas viestinnän työkalu, jonka avulla saat täyden hyödyn tekstiviestimarkkinoinnista. Asiakkaille lähetettävät kohdennetut viestit parantavat asiakaspalvelun tasoa ja tukevat myynnin kasvua.

Lisätietoja


CDK Global

eLasku

Unohda paperilaskut ja siirry sujuvaan, yksinkertaiseen, kokonaan automatisoituun ja täysin turvalliseen sähköiseen laskuun. Verkkolaskutus on nykypäivän tapa hoitaa liikeasioita.

Lisätietoja


CDK Global

Taloushallintajärjestelmät

AutoMasterin yleisen ja avoimen rajapinnan kautta taloushallintoon liittyvä tieto on siirrettävissä lähes mihin tahansa ulkopuoliseen taloushallintojärjestelmään. Yritys voi siis itse valita mieleisensä taloushallintojärjestelmän ja käyttää sitä. Tietojen siirto on täysin automatisoitavissa eikä näin ollen aiheuta ylimääräistä työtä järjestelmän valvojille.

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita