CDK Global

Liikkeenjohto

Marketing

Pitkälle kehitetyn raportointitoiminnon ansiosta johto pystyy tekemään entistä parempia päätöksiä. AutoMaster mahdollistaa historiatietojen analysoinnin, näyttää uusimmat tiedot sekä parantaa ennusteiden ja suunnitelmien tarkkuutta.


CDK Global

Ajantasainen raportointi päätöksenteon tukena

Voit seurata ja hallita yrityksen päivittäistä suoritustasoa sekä verrata, analysoida ja raportoida monenlaisia liiketoiminnan tietoja oman liikkeesi tarpeisiin sopivalla tavalla. AutoMasterin tuottamat monipuoliset raportit useista keskeisistä osa-alueista auttavat analysoimaan tietoja nopeasti ja suoraviivaisesti.


CDK Global

Maksimaalinen työteho

Valmiit raportit, jotka voidaan automaattisesti lähettää sähköpostilla, auttavat varmistamaan liiketoiminnan sujuvuuden myös silloin, kun et itse ole paikalla. Raporteilla voi seurata mm. liidejä, tarjouksia, vastaanotettuja tilauksia ja päivittäistä laskutusta.


CDK Global

Nopeita päätöksiä

Tietoja tarkastellaan eri näkökulmista: Mitkä ovat parhaiten myyvät tuotteet? Mitkä asiakassuhteet tuottavat suurimman liikevaihdon? Voit luoda oman raporttisi tai hyödyntää vakioraportteja.


AutoMaster

AutoMaster auttaa pitämään asiakkaat. AutoMasterin pitkälle kehitetyn raportointitoiminnon ansiosta johto pystyy tekemään entistä parempia päätöksiä. AutoMaster mahdollistaa historiatietojen analysoinnin, näyttää uusimmat tiedot sekä parantaa ennusteiden ja suunnitelmien tarkkuutta.


AutoMaster raportointi

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita