CDK Global

CRM

Marketing

AutoMaster CRM on täydellinen markkinoinnin työkalupakki. Saat parempia tuloksia porautumalla syvemmälle liideihisi, olemassa oleviin asiakkaisiisi sekä myynteihisi.

 


CDK Global

Kampanjoiden hallinta

Suunnittele ja toteuta useita markkinointikampanjoita yhtä aikaa koska tahansa. Voit seurata kampanjan etenemistä alusta loppuun ja tarkkailla erilaisten markkinointitoimien onnistumista. Voit luoda kohderyhmiä, seurata vastausmääriä ja mitata kampanja-aktiivisuutta esimerkiksi varattujen koeajojen tai tehtyjen tarjousten tasolla.


CDK Global

Joustava viestintä

Liikkeen on ensisijaisen tärkeää viestiä asiakkaidensa kanssa oikea-aikaisesti ja laadukkaasti. AutoMasterin avulla tämä onnistuu helposti. Voit helposti lähettää viestin asiakkaillesi sähköpostitse, kirjeitse, faksilla tai tekstiviestillä.


CDK Global

Määrittämällä jatkotoimia ansaitset enemmän

Kehitä myyntiä ja asiakassuhteita lisäämällä automatisoituja jatkotoimia, kuten huoltomuistutuksia. AutoMasterissa on myös asiakasvalitusten käsittelyprosessi, jonka avulla voi parantaa asiakastyytyväisyyttä.


CDK Global

Liidien hallinta

AutoMasterin avulla voit kerätä ja analysoida tietoa sekä nykyisistä että potentiaalisista asiakkaista. Laajennettu liidien hallinta ja raportointityökalut näyttävät jokaisen liidin tilanteen sekä asiaa hoitavan yhteyshenkilön tiedot.


CDK Global

Ota asiakkuus haltuun

Pidä yhteyttä asiakkaaseen aina ensikontaktista kaupantekoon asti. Voit luoda järjestelmään tätä varten tehtäviä ja muistutuksia. Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä ja palaavat kerta toisensa jälkeen, saat jokaisesta tapahtumasta täyden hyödyn.


AutoMaster CRM

Kun tunnet asiakkaasi hyvin, saat myös parempia tuloksia. AutoMaster CRM tarjoaa käyttöösi markkinointityökalut joiden avulla saat enemmän hyötyä kampanjoistasi sekä tietoa liideistä, yhteystiedoista ja myynneistä.Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita