CDK Global

Ajoneuvomyynti

Marketing

Nykyisin asiakkaat ovat ennen autoliikkeeseen tuloaan todennäköisesti tehneet jo paljon taustatutkimusta internetistä. Näin ollen heidän päätöksentekoprosessinsa on jo edennyt. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että he ostavat auton juuri sinun liikkeestäsi eivätkä kilpailijalta. AutoMaster sisältää valikoiman työkaluja, joilla voi hallita ajoneuvojen myynti- ja varastointiprosessin kaikkia osa-alueita.


CDK Global

Realisoi potentiaali

Asiakas voi ottaa yhteyttä liikkeeseesi useilla eri tavoilla. Hän voi lähettää sähköpostia tai tulla käymään paikan päällä. Riippumatta yhteydenottotavasta on tärkeää, että hänelle muodostuu liikkeesi toiminnasta myönteinen mielikuva ja hän haluaa ostaa autonsa juuri sinun liikkestäsi. AutoMasterin avulla saat myös helposti uusien potentiaalisten asiakkaiden tiedot talteen ja voit analysoida niitä palvellaksesi heitä paremmin.


CDK Global

Myyntiprosessin tehostaminen

Myyntiprosessin tulee sujua asiakkaan näkökulmasta mahdollisimman vaivattomasti ja täyttää asiakkaan tarpeet. AutoMasterin työkaluilla hallitset ajoneuvomyynnin kaikkia osa-alueita myyntijohtamisesta uusien ja käytettyjen ajoneuvojen myyntivarastojen hallintaan. AutoMasterin avulla voit laatia ajoneuvon varustelukokoonpanon asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti käyttäen apuna valmistajan tai kolmannen osapuolen työkaluja.


CDK Global

Parempi tuotto jokaisesta asiakkuudesta

AutoMasterin Ajoneuvomyynti antaa myyjille enemmän aikaa keskittyä ydintehtäviinsä ja asiakassuhteiden hoitamiseen, opastaen askel askeleelta koko myyntiprosessin läpi tilaussopimuksesta laskutukseen.

AutoMasterilla voit seurata ja hallita ajoneuvon kannattavuutta koko myyntiprosessin ajan. Linkit ajoneuvojen ja lisävarusteiden välillä auttavat parantamaan lisävarusteiden myyntiä. Rahoitussuunnitelmat näkyvät selvästi, ja ne voidaan helposti optimoida ja jakaa asiakkaiden kanssa.


CDK Global

Ajoneuvomyynnin ja -varaston hallinta

Hallitse varastokiertoa, yrityksen sisäisiä siirtoja sekä arvonalennusten kirjaamisia ja tee tarkat ajoneuvokohtaiset kustannus- ja tuottoanalyysit. Vältä tietojen uudelleensyöttämiseen liittyviä virheitä ja säästä aikaa.

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita