CDK Global

Varaosat

Marketing

Varaosista saatavien tuottojen maksimointi edellyttää mahdollisimman nopeaa varastokiertoa, tarpeettomien varastotuotteiden vähentämistä sekä tasokasta asiakaspalvelua, joka syntyy siitä, että oikeat varaosat ovat aina saatavilla. AutoMaster tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut tämän toteuttamiseen.


CDK Global

Tehosta varastosi hallintaa

Hallinnoi AutoMasterilla varaosien osto- ja myyntitapahtumia sekä inventaaria. Seuraa tuotteiden inventaaritasoja ja luo ostotilausehdotuksia automaattisesti perustuen ennalta asetettuihin tilausrajoihin. Paikanna saatavilla olevat varaosat nopeasti kaikista toimipisteistä reaaliaikaisesti - olitpa missä päin tahansa varastoasi (ks. Langaton tiedonkeruu*). Voit myös halutessasi ottaa käyttöön varaosien arvonvähennys- ja romutustoiminnot


CDK Global

Nopeuta varastokiertoasi

Tunnista ABC-analyysin avulla muutokset tuotteiden kysynnässä sekä mahdolliset ylivarastoinnit tai hitaasti liikkuvat ja vanhentuneet varastotuotteet. Seuraa kattavan raportoinnin avulla päivittäistä / viikottaista myyntiä, myyjien tehokkuutta, ostotapahtumia, kampanjoita, tuoteryhmiä, varasto-tilannetta ja ymmärrä, millä tavalla saat varastosi kiertoon entistä nopeammin.


CDK Global

Myy entistä älykkäämmin

AutoMasterin avulla pystyt käsittelemään myös hintatasoja, alennuksia, erityissopimuksia ja eri valuuttoja. Näin saat oikeat hinnat oikealle asiakkaalle ja tapahtumalle. Mallikohtaisten soveltuvuustaulukoiden avulla löydät oikeat osat jokaiseen ajoneuvoon. Numeromuutosketjutukset ja tuotekorvaavuudet takaavat tuotenumeroiden oikeellisuuden. Suurasiakkaille voit myydä myös suoraan internetin kautta ottamalla käyttöön eVarasto -toiminnallisuuden.


Langaton tiedonkeruu

AutoMasterin Langattoman tiedonkeruun avulla varaosatilannetta voidaan hallinnoida reaaliaikaisesti miltä tahansa korjaamolta tai varaosavarastolta. Langaton tiedonkeruu on pieni kämmentietokone, jonka avulla tietokantaan tallennettu varastotilanne voidaan tarkastaa ja päivittää ilman että tarvitsee palata työasemalle tai turvautua tulostettuihin, mahdollisesti jo vanhentuneisiin listoihin.

eVarasto

AutoMaster eVaraston avulla varaosien tilausprosessin voi automatisoida joko osittain tai kokonaan. Kun asiakas tilaa varaosia itse netin kautta, säästyy jälleenmyyjän aikaa. eVarasto mahdollistaa tuotteiden selailun AutoMasterin nettisivulla ja asiakas voi tehdä tilauksen käyttäen nettiselainta käyttöliittymänä.

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita