CDK Global
Kevin

Kevin Clarke, International Product Manager CDK Global | Helmikuu 27 2014 -- 15:50 GMT

Subscribe to me on YouTube
Vältä turhia riskejä ja siirrä IT-toimintosi Pilvipalvelujen (ASP) piiriin, näin varmistat että DMS-järjestelmäsi on aina käytettävissä ja tietosi ovat turvassa.

Minkä arvoinen toimiva toipumissuunnitelma oikeasti on?

Voisiko tämä tapahtua sinun yrityksessäsi?

Päivän päätteeksi lähdet kotiin, DMS-palvelimesi toimii normaalisti ja varmistusnauha on turvallisesti tallessa. Ethän unohtanut sitä palvelimen päälle?

Seuraavana aamuna palvelimen valot ovat sammuneet etkä saa kannettavallasi yhteyttä DMS-järjestelmään. Kun käynnistät DMS-palvelimen, mitään ei tapahdu.

Jos sinulla ei ole tietojenpalautuspalvelinta (Disaster Recovery Server), voi iskeä paniikki kun pitkä käyttökatko alkaa.

Kauanko selviät ilman DMS-järjestelmääsi?

Laitteiston toimittaneen yrityksen tuotetuki lähettää henkilön paikalle joka vahvistaa epäilysi. Palvelin on ylikuumentunut, mikä aiheutti sähkökatkoksen joka vahingoitti emolevyä ja muita osia.

Tarvitset uuden palvelimen. Laitteistontoimittajasi ilmoittaa 3-5 viikon toimitusajan uudelle palvelimelle ja sen asennukselle. Selviääkö yrityksesi ilman DMS-järjestelmää niin pitkään?

Säästä itsesi tietotekniikan aiheuttamilta päänsäryiltä

Miksi ottaisit riskin, kun voit välttää sen siirtämällä IT-toimintosi CDK Globalin pilvipalveluratkaisuun, jolloin:

  • Toiminnanohjausjärjestelmäsi on aina käytettävissä
  • Tietosi ovat turvassa

Pilvipalvelut (ASP)

Meillä on yli 20 vuoden kokemus konesalien isännöimisestä. Maailmanlaajuisesti CDK Globalilla on yli 225.000 konesalien piirissä olevaa käyttäjää.

Panostamme konesalien turvallisuuteen ja meillä on toipumissuunnitelma (Disaster recovery). Siksi voimme luottavaisesti tarjota sopimusta, joka takaa 99% käytettävyysajan.

Pilvipalvelut (ASP) on suunniteltu ja kehitetty juuri sinua varten.

Lue lisää Pilvipalvelusta (ASP)

Listietoa

Esitteit