CDK Global
Kevin

Kevin Clarke, International Product Manager CDK Global | Lokakuu 23rd 2013 -- 14:32 GMT

Subscribe to me on YouTube
Omistaessasi auton sinulle ei riitä että auto toimii - sen pitää myös olla luotettava. Sama pätee DMS-järjestelmään. Luodessasi tarjousta asiakkaalle tai varatessasi huoltoa odotat, että DMS-järjestelmäsi on aina käytettävissä.

Vastaus on Pilvipalveluissa

Antaisitko muun kuin merkkiliikkeen huoltaa autosi?

Merkkiliikkeen käytössä on monia etuja:

  • Laatu
  • Luotettavuus
  • Käytännöllisyys
  • Luottamus

Käyttäessäsi merkkiliikettä voit luottaa siihen että autosi tulee huolletuksi kunnolla, sillä työn tekevät valmistajan kouluttamat asentajat, jotka käyttävät alkuperäisiä työkaluja ja varaosia.

Tarjoa parasta asiakaspalvelua käyttämällä itse parasta

Omistaessasi auton sinulle ei riitä pelkästään että auto toimii - sen pitää myös olla luotettava. Sama pätee DMS-järjestelmään. Luodessasi tarjousta asiakkaalle tai varatessasi huoltoa odotat, että DMS-järjestelmäsi on aina käytettävissä.

Ei enää harmaita hiuksia DMS-alustan takia

Vähennä IT-huoliasi ja käytä DMS-järjestelmääsi juuri sitä varten suunnitellulla alustalla, jota hoitaa ja tukee siihen erikoistunut henkilökunta.

CDK Global Pilvipalvelun (ASP) piirissä DMS-järjestelmäsi toimii ympäristössä jossa noudatetaan alan parhaita käytäntöjä ja jossa on tarjolla tarvittavat työkalut ja prosessit jotta:

  • Järjestelmä on käytettävissä ja
  • Tietosi ovat turvassa

CDK Global Pilvipalvelu (ASP)

Siirrä yrityksesi IT-toiminnot CDK Global Pilvipalvelun (ASP) piiriin varmistaaksesi mahdollisimman korkean käytettävyysasteen.

CDK Global Pilvipalvelu (ASP) on kehitetty ja suunniteltu juuri sinun DMS-järjestelmääsi varten.

Me tiedämme, kuinka tärkeää DMS-järjestelmäsi toiminta on, siksi olemme rakentaneet vikasietoisen ympäristön käyttäen parasta mahdollista teknologiaa.

Lue lisää CDK Global Pilvipalvelusta (ASP)

Listietoa

Esitteit