CDK Global
Kevin

Kevin Clarke, International Product Manager CDK Global | Maaliskuu 4 2014 -- 10:47 GMT

Subscribe to me on YouTube
Omien palvelinten ylläpidossa on otettava huomioon monta eri asiaa laskettaessa kustannuksia. Kustannukset eivät rajoitu laitteiston hankintaan. Niihin kuuluvat myös mm. päivityskulut, resurssien lisääminen, palvelimen ylläpito, tietoturva, käyttökatkosten estäminen ja varmistukset.

Pilvipalvelut vs. oma palvelin

Yleensä oletetaan aina, että pilvipalvelu on kalliimpi vaihtoehto kuin oma palvelin. Omien palvelinten ylläpidossa on kuitenkin otettava huomioon monta eri asiaa laskettaessa kustannuksia. Kustannukset eivät rajoitu laitteiston hankintaan. Niihin kuuluvat myös päivityskulut, resurssien lisääminen, palvelimen ylläpito, tietoturvallisuus, käyttökatkosten estäminen ja varmistukset.

On myös tärkeää että IT-toiminnot ovat skaalattavissa yrityksen koon mukaan. Jos hankit uusia toimipisteitä tai otat käyttöön uusia sovelluksia, vaatiiko se laitteiston uusimisen?

Kasvata liiketoimintaasi ilman IT-päänsärkyjä!

Pilvipalvelu (ASP) on suunniteltu ja kehitetty juuri sinun tarpeisiisi ja tarjoaa DMS-järjestelmällesi ihanteellisen alustan.

Kun yrityksesi kasvaa, voit helposti lisätä käyttäjiä. CDK Global huolehtii siitä että tarvittavat resurssit ovat aina käytettävissä.

Hyötysi:

    • ‘Per käyttäjä’ malli - maksat vain tarpeellisesta määrästä käyttäjiä
    • Resursseja lisätään tarpeen mukaan
    • Resurssit ovat DMS-järjestelmäsi käytettävissä

Pilvipalvelu (ASP)

Meillä on yli 20 vuoden kokemus konesalien isännöimisestä. Maailmanlaajuisesti CDK Globalilla on yli 225.000 konesalien piirissä olevaa käyttäjää.

Panostamme konesalien turvallisuuteen ja meillä on toipumissuunnitelma (Disaster recovery). Siksi voimme luottavaisesti tarjota sopimusta, joka takaa 99% käytettävyysajan.

Pilvipalvelun (ASP) avulla voit keskittyä täysin oman ydinliiketoimintasi hoitamiseen ja antaa CDK Globalin huolehtia DMS-järjestelmäsi toimivuudesta. Sinun ei tarvitse ostaa uusia DMS-palvelimia, hoitaa päivityksiä tai huolehtia resurssirajoituksista tai käyttökatkoksista.

Lue lisää CDK Global Pilvipalvelusta (ASP)

Listietoa

Esitteit