CDK Global

Aine Oy

Ennen kaikkea Pilvipalvelu antaa mielenrauhan. Meidän ei tarvitse huolehtia varmistuksista, tietoturvasta, korjauksista tai huollosta. Se antaa meille mahdollisuuden keskittyä täysin oman ydinliiketoimintamme hoitamiseen.
Sakari Aine Toimitusjohtaja, Aine Oy

AutoMaster pilvipalveluna

Aine Oy siirtyi Pilvipalveluun

Opel- ja Škoda-merkkejä edustava Aine Oy on lähes sata vuotta vanha perheyritys, jolla on kaksi toimipistettä Oulussa ja Kemissä. Aine on myös Suomen ensimmäisiä AutoMaster-käyttäjiä.

Haaste

Käyttäessään omia palvelimiaan Aineen täytyi itse huolehtia järjestelmiensä toimivuudesta sekä varmistusten ottamisesta ja säilyttämisestä.

“Olimme itse vastuussa häiriöiden kuten sähkökatkosten, järjestelmän kaatumisten, palvelinrikkojen ym. seurauksille,” toimitusjohtaja Sakari Aine toteaa.

Vuonna 2014 Aineen tietokantapalvelimelle tapahtui levyrikko. Tämä johti siihen että AutoMaster oli poissa käytöstä 2 päivää ja yritys joutui toimimaan 2 viikkoa ilman tuotantokannan historiatietoja. “Tietojen palauttaminen oli kallista ja aikaavievää mutta pahinta oli epävarmuus siitä saadaanko kaikki tiedot pelastettua.”, toteaa Sakari Aine.

Ratkaisu

Aineella oltiin jo aiemmin harkittu Pilvipalveluun siirtymistä ja näiden tapahtumien jälkeen lopullinen päätös siirtää IT-toiminnot CDK:n Pilvipalvelu-ratkaisuun oli helppo.

Pilvipalvelu (ASP) tarjoaa täysin hallinnoidun, joustavan hosting-ympäristön jossa varmistukset ja tietoturva hoidetaan automaattisesti ja hyödyntäen viimeisintä tekniikkaa.

Tulos

Siirryttyään CDK:n Pilvipalveluun Aine ei ole kokenut ennakoimattomia käyttökatkoksia. Yrityksen ei enää tarvitse investoida omiin palvelimiin, vaan se saa täyden laitteistotuen ennakoitavin kuukausikustannuksin CDK:lta.

“Suurin hyöty on huolettomuus ja mielenrauha. Voimme luottaa siihen että kaikki on tallennettu eikä ole riskiä että tietoja häviää levyrikkojen tmv. takia,” toimitusjohtaja Sakari Aine.

Aine Oy

Aine Oy perustettiin vuonna 1923.

Toimipaikat: Oulu ja Kemi

Edustukset:
Opel, Škoda

Huoltoedustukset:
Mazda, Mitsubishi, Opel, Saab,
Škoda ja Subaru.
Aine Oy

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita