CDK Global

No-Pan Auto Oy

Halusimme palvelun, jossa meidän ei tarvitsisi käyttää paljon aikaa ongelmien ratkaisemiseen, vaan mahdolliset pulmat ratkottaisiin välittömästi ja pysyvästi.
Toimitusjohtaja Mauri Huotari, No-Pan Autosta

Pilvipalvelu (ASP) turvaa No-Pan Auton toiminnan

Haaste

“Ennenkuin siirryimme Pilvipalvelun (ASP) piiriin meidän täytyi itse huolehtia laitteiden riittävyydestä ja uusien hankinnasta, varmuuskopioinnista, laitteistojen turvallisuudesta sekä järjestelmien päivityksestä.” kertoo toimitusjohtaja Mauri Huotari, No-Pan Autosta.

Järjestelmän kaatumisesta toipuminen voi kestää yllättävän kauan ja olla liikkeelle erittäin kallista. Suojatun, lämpötilaltaan vakaan palvelinympäristön järjestäminen vaatii myös yritykseltä suuria investointeja.

Ratkaisu

Pilvipalvelu (ASP) tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon, jonka avulla yritys voi nauttia huipputason turvallisuudesta – kohtuuhintaan. Kulut ovat ennakoitavissa ja perustuvat käyttäjämääriin, joten yritys maksaa vain siitä mitä se oikeasti tarvitsee.

Luotettava ja turvallinen Pilvipalvelu (ASP)

“Vertasimme ASP:n kustannuksia laitteistomme päivittämisen ja ylläpidon kustannuksiin. Tiesimme että joudumme päivittämään palvelimemme uudempiin hyvin pian, mikä teki ASP-ratkaisusta entistäkin houkuttelevamman.”

”Halusimme palvelun, jossa meidän ei tarvitsisi käyttää paljon aikaa ongelmien ratkaisemiseen, vaan mahdolliset pulmat ratkottaisiin välittömästi ja pysyvästi.” Toimitusjohtaja Mauri Huotari

Pilvipalvelu (ASP) tarjoaa turvallista palvelua yhdeltä toimittajalta. CDK Globalin Service Deskin henkilöt ovat soiton päässä ja vastaavat kaikkiin DMS-järjestelmää, sovelluksia ja palvelininfrastuktuuria koskeviin kysymyksiin. Service Desk tarjoaa myös ASP-asiakkaille laajennettua puhelinpalveluaikaa.

Tulos

Pilvipalvelun (ASP) käyttöönoton jälkeen No-Pan Autossa on huomattu useita hyötyjä.

”Tehokkuus parani nopeampien palvelimien ansiosta. Oli iso etu, että ei enää tarvinnut investoida omiin palvelimiin ja ohjelmistojen käyttöjärjestelmiin, sillä CDK Global tarjosi täydellisen laitteistotuen ennustettavin kustannuksin. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin palvelun tarjoama mielenrauha.

Meidän ei tarvitse huolehtia laitteistoympäristöstä, tietoturvasta, varmuuskopioinneista tai ylläpidosta. Se jättää kätemme vapaiksi keskittymään varsinaiseen liiketoimintaamme,”
Toimitusjohtaja Mauri Huotari toteaa.

No-Pan Auto Oy on Kuhmossa ja Kajaanissa toimiva Toyota-jälleenmyyjä . Yritys perustettiin vuonna 1937. Yrityksen liikevaihto on noin 17 m€ ja se työllistää tällä hetkellä 35 henkilöä. Uusien Toyota henkilö- ja pakettiautojen lisäksi No-Pan Auto Oy myy eri merkkisiä käytettyjä autoja, varaosia ja renkaita. No-Pan Autolla on huoltopalvelut molemmilla paikkakunnilla, ja Kajaanissa on myös korikorjaamo.

Toyota

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita