CDK Global

Avoimet työpaikat

CDK Global

CDK Global on markkinajohtajan asemassa oleva tietojärjestelmien toimittaja ajoneuvojen vähittäismyynnin ja asiantuntijapalveluiden, tukkukaupan sekä jälkimarkkinoinnin alalla. Yritys tarjoaa laajan valikoiman edistyksellisiä, erittäin tehokkaita, integroituja ohjelmistoja.

CDK Global on vakaa ja kasvava organisaatio, joka osoittaa teknistä johtajuutta ja riippumattomuutta.  Yritys pyrkii tarjoamaan turvallisuutta sekä henkilöstölleen että asiakkailleen, ja tarjoaa erinomaisia tuotteita ja laadukkaita palveluita omilla markkina-alueillaan.

CDK Global on ylpeä maineestaan markkinajohtajana, jonka se on saavuttanut henkilöstönsä taitojen ja kokemuksen avulla. CDK Global tarjoaa erinomaisen työympäristön, jossa kovaa työtä, uskollisuutta, päättäväisyyttä ja innostusta rohkaistaan, tunnustetaan ja palkitaan.

Työskentely CDK Globalissa

  • CDK Global on osa Automatic Data Processing, Inc:ä (CDK Global) jonka kotikaupunki on Roseland NJ. Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 47 000 työntekijää ja tukee 500 000 asiakasta.
  • CDK Globalilla on johtava asema kasvavalla elinkeinoalalla, ja yhtiö kykenee näin tarjoamaan jännittäviä urakehitysmahdollisuuksia.
  • CDK Global on erittäin vahvassa taloudellisessa asemassa ja sillä on AAA luottoluokitus. Sillä on hyvä maine toimialalla ja hyvät näkymät pitkän tähtäimen kasvuun ja kannattavuuteen.
  • CDK Global tarjoaa tilaisuuksia yksilölliseen kasvuun ja kehitykseen jatkuvan koulutus- ja urakehitysohjauksen kautta. Samalla se tarjoaa kannustavan ja dynaamisen työympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on yhtäläinen mahdollisuus edistyä urallaan työsuorituksen perusteella.
  • CDK Global työllistää noin 7 200 henkilöä ja yrityksen tuotteita käytetään yli 14 000 toimipisteessä 50 maassa maailmanlaajuisesti.

Avaa alla olevista linkeistä tiedot tämän hetken avoimista työpaikoista.

Avoimet työpaikat


Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita