CDK Global

Kumppanit

Menestyksekkäät kumppanimme

Computer Program Unit Oy, CPU Oy Feelback Group logo
Computer Program Unit Oy, CPU Oy, ratkaisee autokaupan asiakaspalvelun maksamiseen liittyvät tarpeet kokonaisvastuullisena AutoMaster-yhteistyökumppanina. CPU integroi maksamisen tehokkaasti ja turvallisesti osaksi taloushallintoa yli 25 vuoden kokemuksella.


Feelback Group Feelback Group logo
CDK:n kumppani Feelback Group on uudenajan tutkimusyritys, jossa on sekä vahva teknologinen että tutkimusosaaminen. Feelback Groupin toiminta tukeutuu kolmeen vahvaan tutkijalkaan: asiakaskokemuksen seuranta, johtamisen ja esimiestyön arvioinnit sekä henkilöstöön kohdistuvat kyselytutkimukset


SoftOne  SoftOne logo
SoftOne on pohjoismainen ohjelmistotalo joka kehittää, ylläpitää, myy ja kouluttaa itse asiakkaillensa ohjelmistojensa käytön. SoftOne tarjoaa liiketoiminta- ja henkilöstöjärjestelmäohjelmistoja asiakkaiden omille koneille tai vaihtoehtoisesti pilvipalveluna. Yksi SoftOnen pääasiakasryhmistä on autoliikkeet.


Microsoft uusi CDK Globalin Gold Partner –nimityksen  Microsoft logo
Microsoft on uusinut CDK Globalin Gold Certified Partner -kumppanuuden. Tämä on tunnustus CDK Globalin Microsoft-kokemuksesta ja kyvyistä infrastruktuurin sekä ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujen alueilla.


CDK Global ja Lexmark kumppaneina Lexmark logo
CDK Globalilla on sopimus Lexmarkin kanssa Lexmarkin tulostus-, kopiointi- ja skannaustuotevalikoimasta sekä niihin liittyvistä tukipalveluista. Sopimuksen ansiosta CDK Global voi tarjota asiakkailleen tulostimia entistä edullisemmin.


F-SecureF-Secure
CDK Global on F-Securen virallinen jälleenmyyjä.


FujitsuFujitsu palvelimet
CDK Global on Fujitsun sertifioitu palvelinten- ja työasemien jälleenmyyjä.


Cisco logoCDK Global Ciscon kumppaniksi
Cisco on myöntänyt CDK Globalille SMB Select Partner of the Year award -palkinnon ja tunnustanut CDK Globalin jälleen kerran palvelukumppanikseen. Näin CDK Global on yksi Ciscon Top 8 -joukkoon kuuluvista kumppaneista.

CDK Global

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita