CDK Global

CDK Global Finland

CDK Global haluaa muuttaa perinteisen tavan markkinoida, myydä ja huoltaa ajoneuvoja.

Yhtiön tarina alkoi vuonna 1972, jolloin ADP Dealer Services ryhtyi tarjoamaan kirjanpito- ja varastopalveluja autojen jälleenmyyjille. ADP:n perustajilla oli selkeä visio, jonka mukaan he halusivat

  • Auttaa jälleenmyyjiä myymään ajoneuvoja, varaosia ja palveluita aiempaa kannattavammin
  • Tarjota tehokkaita, helppokäyttöisiä ja skaalautuvia ratkaisuja
  • Luoda perustan jälleenmyyjien ja heidän asiakkaidensa pitkäaikaisille suhteille.

Tästä visiosta on tullut totta. Ensimmäisten 40 toimintavuotensa aikana tuhannet autoalan jälleenmyyjät ottivat käyttöön ADP Dealer Servicesin hallinto- ja asiakaspalvelujärjestelmän. Menestyksen turvin ADP Dealer Services kykeni kasvamaan hankkimalla ydinliiketoimintaansa tukevia yrityksiä omistukseensa. Vuoteen 2014 mennessä yritys oli laajentunut siinä määrin, että päätimme eriyttää sen omaksi yritykseksi: CDK Globaliksi.

Nimi kunnioittaa yrityksen historiaa ja sen liiketoiminnan vahvuuksia.  "C" edustaa Cobaltia, nopeasti kasvavan digitaalisen markkinoinnin johtavaa palveluntarjoajaa, jonka hankimme omistukseemme vuonna 2010.  "D" juhlistaa Dealer Servicesin 40-vuotista menestystaivalta, joka on liiketoimintamme perusta. "K" on yhtä kuin Kerridge, jonka hankinta vuonna 2005 oli osa tavoitettamme syventää osaamistamme ja tulla globaaliksi palveluntarjoajaksi.

Missiomme on tarjota autoalan valmistajille ja jälleenmyyjille osaamista ja ratkaisuja, joilla he voivat kehittää liiketoimintaansa. Asiakkaamme toivovat meiltä entistä saumattomampia ratkaisuja, sekä että selkeytämme toimintaamme entisestään.

Sitä tukee myös uusi logomme: kaikille tutut liikennevalot, joissa palaa vihreä valo. Tämä yksinkertaisen tehokas symboli kuvastaa sitoutumistamme edistykseen, jatkuvaan liikkeeseen, positiiviseen suhtautumiseen ja uusiin mahdollisuuksiin.

CDK Globalin asiakkaana on runsaat 26 000 autojen, kuorma-autojen, moottoripyörien ja raskaan kaluston jälleenmyyjää yli 100 eri maassa ja kuudessa eri maanosassa. (Etelämantereella ei vielä ole toimipistettä, mutta ehkä lähivuosina...)  Asiakkaamme voivat luottaa tarjoamiimme palveluihin ja teknologiaratkaisuihin kehittäessään liiketoimintaansa.

CDK Global on menestyvien yritysten teknologiakumppani – nyt ja tulevaisuudessa.


CDK Global (Finland) Oy
Y-tunnus: 1844392-6
VAT-tunnus FI18443926
Osoite:
Pakkalankuja 6, 01510 Vantaa

CDK Global

Haluatko lisätietoa?

Lisatietoa

Esitteita